2009. július 5., vasárnap

diploma

juhúúúúú, végeztünk!!!
mindenki megkapta a hőn áhított diplomáját, nem hiányoztunk a listáról, semmi probléma nem adódott. az ünnepségek is szépek voltak. jobban mondva katiéké térd-gyilkos a másfél órás állással, de egyben izgalmas is, hogy másnap mi vár majd ránk. fél 10kor kezdődött a banzáj, de már nyolckor ott kellett toporogni, hogy átvegyük a talárokat, sapikat, kesztyűket. eltelt kis idő, mire megbarátkoztunk az s-esre méretezett, gyakorlatilag XXXL-es, nehéz és elmondhatatlanul izzasztó denevér-köpenyekkel és a csúszkáló fejfedőkkel. 9kor főpróba volt, aztán beeresztették a népet és kezdődött a ceremónia. dékáni vezetőség bevonulása, bemutatás, himnusz, fogadalom, átvétel, beszédek, szózat és a kalapdobálás. aztán fotózkodás a családtagokkal, barátokkal és irány haza. ezúton szeretnék megköszönni mindenkinek mindennemű támogatást az elmúlt sok-sok év alatt, és azt is, hogy eljöttek az osztóra, különösen eszternek, aki bébivel, egy költözés kellős közepén is időt tudott rám szakítani!!! :)
anyuék elvitték haza az állatkákat, terráriumokat, akváriumot, meg minden jegyzetet. de egy forduló még lesz, mert nagyon sok cucc halmozódott fel nálam az elmúlt hét évben.
a további program a tortázás, ünnepi levesezés a kantában, majd esti bulizgatás volt. de csak lájtosan, a nagy buli 11én lesz.
később teszek majd fel sokkal jobb minőségű, hivatalos fotókat is, de azokat csak hétfőtől lehet megrendelni.
addig pedig:







görög sör boritól, kösziiiiii, finom volt, csak kevés :D


ha nem is gumi, de fanő kantában. installáció vége. pantomim is volt, amiről lemaradtunk. állítólag nem is baj. de a szumózásban bori és gege vitte a prímet, meg is osztanám veletek a videót, ha fel tudnám tölteni, de eddig nem sikerült... folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése