2009. szeptember 22., kedd

csemege

- amilyen sok sírással és tiltakozással sikerült az első héten elpróbálni a kaja-altatást, tegnap olyan zökkenőmentesen zavartuk le a műveletet. ahogy a nagykönyvben meg van írva. sőt, ma már kézenfogva sétálás és anyu helyett engem játszópajtásul választás is volt. kemény vetélytárs vagyok, nem gondoljátok? :)
- letöltöttem egy csomó szókincsfejlesztő, meg nyelvtani anyagot a netről. gondoltam, megpróbálom az önkormányzatnál kinyomtatni, hátha sikerül, de több, mint 200 oldalról volt szó. tegnap bevittem, a leányzó, aki ott dolgozik, bocsánatot kért, hogy egyből nem tudja megcsinálni, de megígérte, hogy mára kész lesz. készítettem ma a pénztárcámat, amikor elmentem a papírokért, mert valóban szép kis csomag lett. szerintetek kértek érte egy fityinget is? ... a legnagyobb baja az volt a csajnak, hogy nagyon reméli, minden fájlt kinyomtatott és nem maradt ki semmi. az egész környéket tündérországból szalajtották?
- millióan megbotránkoztak a rammstein új klipjén. mindenki látott már pornót, most kiadták egy hivatalos klipben, és? ami a quart.hu szerint és amúgy szerintem is sokkal inkább sokkoló, az ez, barátaim:
(maga a zene nem hiszem, hogy sok emberben nyomot fog hagyni, de a klip azért ott van)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése