2009. október 2., péntek

fc salzburg - villarreal cf 2:0

hol is kezdjem? jelenlegi pótapám pozíciójából adódóan igen könnyen juthatok be az fc salzburg meccseire. ingyen. nem vagyok megrögzött focirajongó. vb-t, eb-t elnézegetem, mert az színvonalas, meg amióta itt vagyok kint, azóta követem a red bull csapat eredményeit, és ha éppen van időm, vasalás közben nézem is a meccseiket :) most nem vasalás közben tettem, még csak nem is a tv-képernyőt sasoltam: először életemben egy szép nagy stadionban, hetedik sorból, focistafeleségeknek szóló víájpí karszalaggal a csuklómon, balomon linzből szalajtott alex haverommal volt szerencsém egy életreszóló élményben. uefa-kupa (ha jól tudom, ettől az idénytől európa-kupa néven fut) meccs a spanyol villarreal cf ellen, amit természetesen meg is nyertünk. nem volt tele a stadion (ami valamivel több mint harmincezer férőhelyes), de a hangulat lehengerlő volt. ez volt az a szituáció, amikor nem kellett zoom-olni a fényképezőgéppel, hogy viszonylag közeli képeket készítsek :)





a jegy árában (kétszáz euro darabja) benne foglaltatik a félidőben és a meccs után a bull's corner étteremben való korlátlan fogyasztás. persze nem chipsek és sió gyümölcslé volt a napi ajánlat. :)
hoztam egy étlapot, de nem írok le mindent, mert három oldalas... csipegettünk sok mindenből: lazacfilé, ricottás tortellini, grillezett spárga... erről nem készült fotó, mert az életbenmaradásra játszottam: nagyon húzós napom volt és nem volt időm enni 11-től 9-ig... szóval fotó csak a desszertekről készült, de ez csak egy válogatás, még négy ilyen kis tányért meg lehetett volna tölteni különféle édességekkel. sőt, lehet, hogy keveset mondtam... mary, sztem te záráskor sírva könyörögtél volna az ajtófélfába kapaszkodva, hogy ne kelljen hazamenned :D csokisoufflé, almásrétes, rengeteg fagyi és jégkrém, torták, karamell-mousse, flambírozott banán... amit el tudtok lelki szemeitekkel képzelni. mindemellett persze csak odaálltál a bárpulthoz és bemondtad, mit szeretnél inni, megkértek, hogy foglalj helyet, majd hozták is az italokat, igazából bármilyen mennyiségben. az asztalokon bontott, hűtött borok, pezsgők, és persze korsó sörös és édességes tálcákkal jártak körbe a pincérfiúk/lányok, nem lehetett elkerülni, hogy mindenből legalább egy kicsit ne csípj le :) szóval rongyrázás volt felsőfokon...

1 megjegyzés:

  1. picilááááááááááááááány...de boldognak nézel ki!!!!!! mosolyog az én lelkem is:-DDDDD

    VálaszTörlés