2010. február 3., szerda

mary-majmolás :)

melypont van eppen, ugyhogy ezt olvasgatom, hatha eröt ad a nekifutashoz:

2010-ben a Rák szülöttek egész életük egyik legsikeresebb évét élhetik meg, ha végre hajlandóak elengedni a múlt sérelmeit, félelmeit és sikertelenségeit. Fel kell ébredniük, mert véget ért a rémálom. Ezzel a jó hírrel indítsák az évet, és minden rendben lesz. Természetesen lesznek feladatok és problémák, de gondok és tragédiák nem. Egész évben emlékeztessék magukat erre! Rögtön év elején szükségük lesz az optimizmusra, mert egy helyben járást tapasztalhatnak. Szerencsére ez csak átmeneti.

Karrier: 2010 a karrierjük terén nagy és pozitív változásokat indít el. Ahhoz, hogy ezt valóban kedvezőnek élhessék meg, elengedhetetlen rugalmasnak lenniük. Álljanak mindenhez úgy, hogy az csak jót hozhat nekik! Ha valami nem kezdődik túl kellemesen, attól még alakulhat másképp. Ebből a szempontból a nyár afféle próbatétel lesz. Tudniuk kell, hogy ebben az évben csak elindul, de nem zajlik le teljesen a változás. Kezdjenek el másképp gondolkodni a munkájukról, és ne zárják ki külföldi munka vagy tanulmányok lehetőségét. Itt sok élmény, sőt sikerélmény vár rájuk.

Pénz: Valójában nem fog rosszul alakulni a Rákok pénzügyi helyzete 2010-ben, az első félév mégis iszonyú nehéznek fog tűnni. Főleg, ha összehasonlításokat tesznek. Épp ezért tilos másokhoz vagy akár korábbi időszakokhoz hasonlítgatniuk a pénzügyeik változását. Nyáron fantasztikus javulás várható, de ez csak akkor fogja elégedettséggel eltölteni a Rákokat, ha képesek alkalmazkodni, és felvenni az új ritmust. Az év vége még a nyárnál is szerencsésebben alakul. Akár még szerencsejátékon is próbára tehetik a szerencséjüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése