2011. február 1., kedd

meglesz vajon az oscar?

2 megjegyzés:

  1. Jujj, en pont errol a filmrol irtam a napokban! Nekem nem jott be (nem az en stilusom), neked mi a velemenyed a filmrol?

    http://mucifoci.blogspot.com/2011/01/ismet-mozi.html

    (Most talaltam a blogodra es nagyon tetszik a profilod osszefoglalasa!)

    VálaszTörlés
  2. szia és üdvözöllek nálam :)

    en is elegge ambivalens erzesekkel küzdöttem a film vegen. pozitiv:
    - vegig razott a hideg a zenetöl
    - nagyon tetszett a (ahogy te irod) a lágyrozsaszin balerinak kökemeny eletenek bemutatasa
    - örültem, hogy winona ryder visszater a köztudatba es a vaszonra, mert nem volt ö rossz, csak enyveskezü, egye fene, megesik :)
    - nagyon meglepett a stilus, hogy thriller/horrorszerü valamivel talaltam magam szembe, mert semmit nem olvastam a filmröl korabban, hogy ne befolyasoljanak a kritikak
    - vincent cassel allati szexi :)
    negativ:
    - a lagyrozsaszin balerinak eleteröl nem sok ujat tudtam meg, csak h grapefruit-on elnek es meg egy szarkupac tetejen is kecsesek tudnak lenni
    - a piros szemgolyok, ahogy te is irtad :) akkor kuncogtam magamban egy gunyosat, ami sztem nem normalis egy thriller (az imdb-n fantasy drama besorolas szerepel... hat ez sztem nem igazan allja meg a helyet, a 16-os karika annal inkabb) eseteben
    - ami nekem nagyon nem tetszett, hogy szamomra ugy jött le, mintha ez az atvaltozas, es feketeve valo atlenyegüles nem eleg fokozatosan ment volna vegbe. persze ehhez meg kell majd neznem meg egyszer a filmet, de az, hogy vannak a csajszin kaparasnyomok, aztan hirtelen elmegy berugni, meg anyagozni, es onnantol kezdve egyik pillanatrol a masikra meg is törtent a "feketedes"... hat ez nem volt hiteles... sztem idöt kellett volna hagyni az "atvaltozasnak", en ezt hianyoltam igazan.
    - gondolom a fenti problemam inkabb a forgatokönyv rovasara irhato, es nem natalie portman teljesitmenyere iranyul, neki egyszerüen csak hoznia kellett az elvartat a törtenet alapjan, es hozta is.

    szoval összessegeben en a filmnek nem adnek oscart, meg meg nem is lattam minden jelöltet a kategoriban, de natalie portman alakitasa nagyon oke, ö siman megerdemelne.

    kb ez a velemenyem, de az ujranezes utan ez meg valtozhat :)

    VálaszTörlés