2011. április 1., péntek

ha hiszitek, ha nem...

bolondok napja alkalmabol majdnem ehen haltam.
csak a szokasos: pontban 12kor, mikor a harang megszolal, nekem összeszorul a gyomrom, a vercukrom a beka segge ala esik es ugy erzem, ha 5 percen belül nem kapok valamit enni, talan meg van idöm vegrendeletet irni, de mär az sem biztos...
mivel nem voltunk itthon ket napig es tegnap este ertünk haza, semmi nem volt itthon. meg amugy is: mire keszen lettünk volna a fözöcskevel, en biztos a tüzhely elött fetrengek vegkimerülesben.
kocsiba be, irany a közeli etterem, ahol legendas a cordon bleu, ami nem igazi panirban keszül, csak tojassal, szoval passzol az eppen elegge szigoru dietankba.
zärva.
irany a golfklub, az tuti nyitva van negyed egykor.
zärva.
oke, most mär mindegy, de a legközelebbi hely, amibe belebotlunk, legyen az gyros-os, meki (ajjajj, itt mär tenyleg nem volt tiszta az agyam) vagy spriccelö zsirtol büdös kolbäszos stand, en oda bemegyek es eszek valamit.
normalis fogado.
zärva.
itt komolyan elgondolkodtam, hogy most mindenki äprilis 1-gyel viccel es csak kint van egy zärva täbla, a szemelyzet meg a kisablakon kukucskal es közben sört vedelve hahotazik a baleksägunkon, hogy elhisszük a trefat, vagy valami összeesküves van születöben ellenem es szereny letezesem ellen.
nem.
a negyedik hely nyitva volt :D
ahol is 2 levest, 2 föetelt, 2 salatat, 3 italt, 1 kavet sikerült borravaloval együtt 20 neutronert beszereznünk. (nem hozzaertöknek: az nagyon-nagyon olcso.)
es finom volt.
es egeszseges volt.
es közben magyarorszagrol beszelgettünk. :D

es ez tényleg nem vicc :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése