2011. május 1., vasárnap

hárdvörk 3. - lokésön :)

a céget 1869-ben alapitottäk, ugyanabban az epületben, ahol most is talalhato.
ket evvel kesöbb mär sajät kiadoval es folyoirattal rendelkezik a vällalkozäs, amely az evek sorän toväbbra is a csaläd kezeben marad, aparol fiura szall. jelenlegi formajaban tizennegy eve äll a könyvimadok rendelkezesere, 250 negyzetmeteren (elöl a papirreszleg minden szepseggel: füzetek, iroszer, mappak, csomagolopapirok, kepeslapok, iskolataskak, apro ajandekok pl keresztelöre, itt nem nagyon ismerem meg ki magam, elvileg nem is kell + kassza, hätul pedig a könyvreszleg + hangoskönyvek).
a motto: "innovativ, kompetens, baratsagos". ennek kell megfelelni :D
mit nyujtunk?
- a honlap szerint: szemelyes tanacsadas idökorlat nelkül. ez valoban igy van, hehe: nem merül ki a tajekoztatas a pult mögül fel sem pillantva mutogatassal "ott vannak a törtenelmi könyvek, bammeg", hanem tenyleg minden vevövel hosszan, körültekintöen, türelmesen kell(ene:)) foglalkozni. termeszetesen, mint mindenhol, itt is megvannak a visszaterö, "problemas", bolond kuncsaftok, akiket mar messziröl hallasz, erzel, erzekelsz, akikhez valoban nagy türelem kell, mert pl harminc eves kora ellenere pecekig fogyasztgatja az elemet a bebijatekokbol, amit kesöbb eleg nehez eladni, ha kifogy az elem, illetve hosszasan kacsahapogast vagy vonatzakatolast csakis akkor elvezetes hallgatni, ha a gyereked is melletted csücsül, es valoban van ertelme a dolognak. de mondjuk hetfö delelött 11-kor, mikor a telefon percenkent csörög, 4 vevö var rad mar amugy is, es halmozottan hatranyos helyzetben vagy, mert elkezdödött egy uj het, es messze meg a szombat delutan 13 ora... na akkor a csipogas es tarsai mondhatni felcseszik az ember agyat... :)
- el lehet üldögelni terebelyes börfotelekben a legujabb bestsellereket vagy egyebet olvasgatva a huszezer darabos keszletböl
- az internetes adatbankukbol akar otthonrol is lehet rendelni, de a legtöbb megrendeles telefonon erkezik. minden, negyed kettöig elrebegett kivansag masnap reggel mar meg is erkezik, csak be kell erte baktatni a boltba, posta- es csomagolasi költseg nincs (kiveve nagyon egyedi, ritka vagy antikvär könyvek eseteben)!
- felolvasasokat es beszelgeteseket is szervezünk az aktualis megjelenesek kapcsan.

hät igy dolgozunk mi :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése