2011. május 10., kedd

hárdvörk 5. - munkatársak

A FÉRFI

- ha arut kellene cipelni, nincs jelen
- ha komplikalt megrendelesröl van szo, nincs jelen
- ha maganügyben keresik telefonon, nincs jelen
- ha egy haverja beteved a boltba, es pletykalni tamad kedve: JELEN!
- egyebkent: stilusat nezve meleg, parjat nezve hetero, alkatat nezve puha, etvagyat nezve feneketlen gyomru (ha eppen a JELEN opcio all fenn, akkor a pultban fogyasztgatja rendkivül vältozatos etrendjenek valamely összetevöjet: szendvics, csoki vagy gumicukor. ez jolnevelt ex-street-eskent a szememben szentsegtöres, pult mögött nem zabalunk, de szerencsere ezt senki nem kerdezi meg)
- amugy pedig a "nagggggggyon fura" jelzövel lehetne meg illetni. ahhoz, hogy ezt szäz szäzalekosan erzekeltessem, hangfelvetelt kellene keszitenem a beszedstilusarol, de ezt mar emlitettem (meleg)
- emellett mindig olyan szkeptikusan nez, mintha ki akarna rugni... a többi munkatars szerint ez normalis. ne törödjek vele, ö egyszerüen csak fura...
- mellesleg a közvetlen fönököm

AZ ORSZÁGÚT

- igen, annyira öreg
- gyakran van korhazban, hogy helyrepofozzak a szivet
- ha nem ott van, akkor megjelenik az üzletben es forgoszel modjara söpör vegig rajta. nem tulzok: egy perc alatt olyan kupit csinal es annyi infot közöl olyan pontatlanul (ramutat 10 mp-en belül 5 különbözö könyvre es 5 különbözö polcra, hogy ezt tedd oda, azt tedd amoda, mindezt könyvcimek es gps-koordinatak nelkül, szoval eselyed sincs, max talalgatsz), hogyha komolyan venned a szitut, ketsegbe esnel. szerencsere a felet elfelejti masnapra, szoval ha nem erted utol magad vagy valamit elfelejtesz, akkor sincs para.
- kedves, aranyos, öreg nenike. lenne, ha nem kapkodna ide-oda, es ismerne a rendszer fogalmat. na jo, amugy is kedves, aranyos, öreg nenike.
- A FÉRFI anyukaja

A RUGÓ

- a realis, a racionalis, az epeszü
- töle hülyeseget es pontatlan infot meg nem hallottam
- A FÉRFI nagynenje
- adminisztriacios agy, penzügyi szakertö, könyvguru es a papirreszleg mindig fürge iranyitoja
- ha ö nem lenne, sztem ez az üzlet reg összeomlott volna :)

AZ "ALTER"

- ö egyszerüen csak leragadt valahol nagyon regen, nagyon messze
- terd ala erö szoknya. nadrag kizarva
- mindig piros ruzs, nap vegere csak foltokban
- tök rövid, kiritkult haj
- amugy nö
- soha nem järt messzeföldön, es nem äll szandekaban kimozdulni kufstein környekeröl. ebböl kifolyolag föciböl nagyon rossz. rokonlelek.
- könyvelö, mindentudo, cetlimanias, mindent mindig ki kell pipalni, es folyamat häborog, ha a pipäk nem a megfelelö helyen vannak es nem a megfelelö szinnel... :)
- ugy szamol szazalekot, hogy en meg olyat nem lattam... szamologeppel, na, de olyan technikaval, ami minden eddigi matektapasztalatomat meghazudtolja. mellesleg matek spec-es volt a suliban. es persze ugyanaz jön ki mindkettönknek vegeredmenykent, de biztosithatom, hogy amit ö müvel, az a legbonyolultabb ut a celhoz
- szinjätszo körös
- a legnagyobb arc sztem, iszonyat FREAK :)

A MÁSIK FELEM

- a masik felnapos könyvesbolti alkalmazott, akivel valtjuk es kiegeszitjük (kiegesziteni probaljuk) egymast
- regota könyvesboltos, tapasztalt es nagyon olvasott
- vagy csak ugy csinal, de engem meggyözött
- minden könyvet ismer, basszus, tökre bosszanto :)

A PAPÍRRÉSZLEG

- egy darab tanulo, aki mar alig birja kivarni, hogy par het mulva megszabaduljon tölünk
- egy darab nö, aki nagyon kedves es aranyos, de nem sokat tudok vele erintkezni, mert en hatul vagyok az üzletben, ö pedig elöl
- meg egy darab nö, aki nagyon kedves es aranyos, de nem sokat tudok vele erintkezni, mert en hatul vagyok az üzletben, ö pedig elöl

Tartozekok:
- egy leanyzo, aki beugrik, ha vegkepp senki sem er ra
- egy darab török takaritonö

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése