2012. május 10., csütörtök

kóstoló

pont egy eve törtent, hogy kiprobaltuk a falmaszast, ITT irtam rola.
azota többször is atfutott az agyamon, hogy a szimpatizalast ezzel a sporttal kicsit tovabb kellene fejleszteni, es legalabb egy kurzust ki kellene probalni... csak hat biztos draga, blabla, mindig volt valami kifogas.
aztan tegnapelött veletlenül talaltam egy "kostolgatos" kurzust, ami soran ket orara egy trenerrel ki lehet probalni a falmaszast egy modern csarnokban, ami nemreg nyilt meg. tök olcson, es az arban benne volt a felszereles berlese is (kötel, karabiner, cipö, öv). egy ismerös csajszival be is neveztünk. ket oras volt a program: 16 meteres a csarnok, azt egyböl ki is pipaltuk, vertikalisan, a masodik oraban pedig a boulder teremben gyakoroltunk, ahol az ember nincs biztositva, de nincs is ra szükseg, mert nagyon puha szivacs van az egesz terem aljan, es itt nem a magasra törekvesen van a hangsuly, hanem a technikan. 
szoval belekostoltunk, tombolt az adrenalin, cserepesre szaradt a szaj az izgalomtol, a finommotorika egy az egyben eltünt az ujjaimbol, csölatasom lett a megeröltetestöl, fejen kellett allnom, hogy jusson egy kis ver a latoidegemnek is, ma lerohad a tricepszem, mindezek ellene es miatt juniusban egy fokozattal feljebb lepünk, az alapozo kurzusra :D

2 megjegyzés: