2012. november 13., kedd

hät az van,...

... hogy karacsonyi szezon lett idöközben, sok a munka, aminek egy reszet haza is hozom, mert nem eleg a fel 9töl 6ig tarto munkaidö, es sok a vevö, es megszakadunk, de ez jo is, mert elrepül minden nap mint a sugarhajtasu kb., csak kamillazok, hogy tyü, mär megint mindjart szerda, az mär majdnem hetvege, vasarnap meg nezek, hogy jajj gyorsan regeneralodni, mert 24 oram van, aztan kezdödik elölröl a hatnapos het, mert most 3 honapig ez van.

nincs panasz, tulorat kifizetik, zsir.

közben legyürtem ällva ket betegseget, egyiktöl lefogytam, mäsiktol meg jobban, amugy meg rohanok egesz nap, es zabalok mellette, megsem latszik. ez is jo. miota lediplomaztam, csak azon sirtam, hogy sose leszek olyan vekony, mint az egyetemen, hät most vagyok ;)

alig varom a januart, ez meg jobb. lesz szabi, es olvasok majd, mindent, amit az elmult hetekben es a következökben hazahordok. mär nem tudom hova pakolni, es nem tudom mikor olvasni.

szoval most nincs erdekes foto, nincs rinya sem, minden jo, es eljutottunk odaig, hogy a pasim velem pilatesezik, pedig nem kenyszeritettem, nem is celoztam, hogy kellene, csak lätta, hogy mondjuk nem tett rosszat... nem vicc :D de vicces :D ahogy erölködik... mert meg csak ketszer csinalta, es az elejen azert eleg kemeny, meg nez az ember, hogy bazz ezek mit bohockodnak ott a matracon es mozognak ide-oda 2 centit. aztan amikor az ember elkezd izzadni... na akkor les nagyokat. nekem nagyon tetszik, hogy neki tetszik :D

iden valoszinüleg minden kariajit a neten veszek, mert nincs idöm vasarolni.

nincs ho. es ez jo igy.

nagyon furcsa, hogy arrol irok, hogy nincs idöm irni...
vissza kell erre szoknom, asszem jot tesz.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése