2013. június 22., szombat

achtung, mélyvíz! -7


- internetszerzödes mar van, papiron... lassu, de lesz...
- aram is lesz, csak be kell jelenteni itt a varosban, hogy ott falun kapcsoljak be.
- vizröl nem tudok semmit, elvileg tegnap voltak a vizesek a lakasban, de mi kedd elött sztem mar nem jutunk el odaig, meglepeteeeeeeeees...
- elkezdtünk dobozbol öltözködni. az eddigi ruhasszekreny raktarra minösül at (ha valaki nem tudna, van egy online shopunk, ITT), amit ma szetszereltünk, különben nem fer ki a lakasbol... es hogy miert mar ma: csak mert epp keznel volt egy elektromos csavarhuzo, es egy harmadik szemely, akinek kedve volt az egeszhez... amig nincs uj butordarab, addig nomadkodunk... elöbb lesz raktarunk, mint ruhasszekrenyünk... fö az üzlet.
- visszacsatolva a tegnaphoz, az emberemröl: 25 eve vallalkozo es mondhatni, a jeg hatan is megel, hiszen a nagyobb üzletek utan siman beüthet egy-ket honap, amikor kiül az arcara a ketsegbeeses. bar ezt ugyse mondja, csak en eszreveszem, hogy nem jol alszik... szoval elegge meglepett azzal, hogy teljes naivitassal vetette bele magat ebbe a költözes dologba, azaz nem kerdöjelezett meg egy idöpontot sem, meg akkor sem, amikor gyanusan nem törtent semmi ket hetig... es ez a ket het nem az akciozas elejen törtent, hanem az elmult ket hetben, amikor a vegsö simitasokat kellene vegezni... en magamban lerendeztem ezt az egeszet, nem lesz stressz, eldöntöttem, illetve nem lenne, ha nem idegesitene, hogy fordult a kocka, es folyamatosan azt a szöveget szavalja bociszemekkel, hogy "tudod, mekkora munka egy költözes?" nem, nem tudom, mert gyönkröl autoval, par utazotaskaval törtent a dolog, es pecsröl is megoldottuk egy forduloval... szoval ilyen nagyban, felnöttesen, butorokkal nem szerepel meg a curriculum vitaemben. viszont nem ertem, hogy mit kell azon parazni, hogy jön a teherauto, jön vagy 10 ferfi segiteni, mindenkire jut ket butordarab, es meg egy ismerös csaj fözni is hajlando ebedre, hogy a nagy munkaban kifaradtak nehogy energiat veszitsenek... szoval ez inkabb habostorta, mint savanyu uborka... nekem legalabbis ugy tünik. szoval a lakas nem lesz kesz, teny. segitseg lesz, ez is tuti. akkor meg? 
- ennyi doboz.... sokk...
- kitalaltam a szülinapi ajimat, EZT kapom, mert... majd töltök fel kepet, ha "beüzemeltem", naggggggyon tuti lesz.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése