2013. július 2., kedd

achtung, mélyvíz! +3


nem is tudom, hol kezdjem, kezdjem-e?
esömentes költözes, erkezes totalis mocsokba, porba. neha benez egy-egy munkas, de inkabb nem.
takaritunk, függöny hijan a Nappal kelünk, orak hosszat terden csuszunk, sikamika, koran fekszünk.
önkormanyzat kufstein, mindent lejelent, kijelent, megszüntet, regi lakas atadasa, kaucio kp vissza (áll leesik, örül), egy vagyonert takaritoszer, önkormanyzat hinterthiersee, bejelentkezes, nagy szemekkel csodalkoznak, kedvesek, a szelektiv szemeteles fellegvara. 
falu: bankban nem ertik, kik ezek, sparban nem ertik, kik ezek, biciklizünk, atneznek rajtunk, biztos turistak, biztos köcsög nemetek, infopontnal harmadszorra megertik, nem, nincs turista kartyank, ide költöztünk, nem, nem a hotelbe az infopont melle, vegleg, igazi hazba, parasztba, nagyba, mocskosba. csak egy terkep kellene, hogy tudjuk, merre mennek a vandor-, meg cangautak. komolyan? komolyan.
sok a pok, szemtelenek a legyek, mindenhol fü es bogarak, söt eger, macska, ami döglött vakondot tesz reggelre a labtörlö ele. ezert extra adag simi jar. tölem nem, rühellem, de a szomszede, ez van.
komforterzet: az ideiglenes üres, de tiszta szint mellett van egy poros, de szebb wc-nk (müködik, oke, nem is poros mar), mosogep ma reggel ota nagyüzemben dolgozik, fözni-sütni lehet, es tesszük is, a hütö sajna kicsi, de megoldjuk, van haloszoba is, de csak mutatoba, matrac van a földön, de valojaban tök mindegy, a szalman pokok közt is eleludnank sztem a pajtaban. 
kiszalad az ember, ha jön a postas.
karomkodunk, hogy eleredt az esö, nyomjuk a gazt hazafele, nehogy minden vizes legyen, szomszed mar reg betette a szaritot a tetö ala, mire bekanyarodunk...
ha latogato jön, csak jön, es kesz. van am csengö, de igazabol minek is?
internet is van, lassú.
meg csend.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése