2011. június 8., szerda

szemétfóbia

a FERFI mindent kidob.
mindent.
abban benne vagyok, hogy a szemetet lelkesen elrämolja, de abban mär nem, hogy a hetek keserves munkajaval összeirt könyvlistät az öszi megjelenesekröl ma darabokban a kukabol halasztam ki. amikor az orra ala böktem a papirokat, elintezte egy "ezekre mind nincs szüksegünk" felmondattal.
a gyanum beigazolodott, hogy azonos idöben, terben es dimenzioban töltjük a delelöttöt, nem haluzok es nem volt lsd a kavemban, tehat nem adtam fel, es lelekszakadva rohantam a nagy kukahoz, miutan kiderült, hogy a prospektusokat, amikböl a megrendelest összeirtuk, oda dobta ki.
elkestem.
a szemet mar nem volt ott, igy a mai nap tanulsagai:
- apro, feltünesmentes sarkokat kell keresni, es eldugdozni mindent.
- papirfecnik összerakosgatasaval gyorsan telik a delelött, de semmi sem lehetetlen.
- megkerdezes nelkül kell feladni a rendeleseket, utolag ugyis mindent vissza lehet küldeni. ez ma meg is törtent, szarok a farmra, es rendelek, ami tetszik, aztan meglatjuk, viszi-e a nep :)
- ami a megsemmisitö eljäräsait illeti, a fönököm ezentul a peldakepem: sunyi, pofatlan es alapos. csak azt felejti el neha, hogy en sunyibb, pofatlanabb es meg alaposabb vagyok :D

2 megjegyzés:

  1. :)
    egy csatat ma elvesztettünk, mert kutakodott a raktarban, es munkatarsam delutan ketsegbeesve hivott, hogy ugye csak mashova dugtam el a deko anyagokat, mert kirakatot rendezne, de nem talalja öket sehol... nem dugtam els emmit sehova :S kidobott öurasaga sokeuronyi szövetet es anyagot es viragot es ki tudja meg mit... sajnos nem kerültek elö :( de a munkatarsam nagyon merges volt, ugyhogy sztem öurasaga nagy fejmosast kapott töle, es perkalhatott ujbol dekoanyagra, különben a kirakat eleg szegenyesen fog kinezni a következö hetekben.....
    ez az a sztori a veremmel, meg a maga esik bele dologgal :)

    VálaszTörlés