2010. április 6., kedd

vizit

nemreg meg ugy tünt, hogy egy egesz hetet egyedül kell töltenem, ugyanis christian nagyon messzire utazott, ahova nem szivesen kisertem volna el (almomban is kiraz a hideg a repülestöl, nemhogy majd' egy egesz napot repcsin töltsek), de aztan közbeszoltak a baratnök, es nem hagytak unatkozni :)
kezdödött az egesz penteken, amikor elvonatoztam salzburgba. na ki vart ott? mary draga, akivel ellatogattunk a termeszet hazaba, majd igazi csajos estet csaptunk: salataval, grüner veltliner-rel, afro cafe-ban csücsülessel, tervek szövögetesevel, almodozassal. fotozni mar megint elfelejtettünk, illetve megkimelem mary egojat attol, hogy reggeli, fogmosos kepet tegyek fel ide, szoval majd legközelebb :)
szombaton sajnos mar el is kellett bucsuznunk, viszont ahogy feltettem mary-t a vonatra, a helyet bujin valtotta, talan meg emlekeztek, a masik au-pair lany seeham-bol. felmentünk az erödhöz salzburgban, kaveztunk, beszelgettünk, aztan ö is tovabballt.

de ezek utan sem maradtam egyedül, ugyanis szombattol ma reggelig kufsteinben volt vendegem, marianna szemelyeben, aki azt hiszem, hogy az osztrak konyhabol eppen eleg izelitöt kapott ahhoz, hogy rögtön dietaba is kezdjen :) sajnos, az idöjaras nem kedvezett nekünk (bezzeg most hetagra süt a nap, mintha muszaj lenne), esett, es hideg is volt, de azert az alapvetö nevezetessegeket letudtuk, fözöcskeztünk, filmeztünk, beszelgettünk. remelhetöleg a következö alkalommal meleg lesz es/vagy nem leszünk kizarolag gyalogos közlekedeshez kötve, igy kicsit többet mutathatok majd meg tirolbol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése