2011. február 16., szerda

magazin, salzburg


szombaton aztán eljutottunk vegre salzburgba, a magazin etterembe, ahol pitör baratom szakacskodik.
megkaptuk a magunket, az biztos, pukkadasig ettük magunkat, pedig mindketten csak egy halat rendeltünk.
az ebed igy festett:
- üdvözlöfalatka (ezt mar elfelejtettem, hogy mi volt pontosan, peti, ha ezt olvasod, legyszi ird mar le kommentben, mert nagyon izlett, köszi :))
- carpaccio (harmadszor a heten :)), nagyon finom volt, a melle talalt leves is
- aztan jött a meglepi: ujragondolt tojasos nokedli uborkasalataval :) a nokedli nagyon meglepö volt, mert a közepeböl folyt ki a tojas, ha ketteszedted villaval, az ubisali pedig nem a megszokott, savanyu dresszingben uszott, hanem edesben

- aztan en narancsos tőkehalat ettem, es tele is lett a pocakom
- de ezutan jött meg csak a java. elöször egy kis kostolot kaptunk, pacalt, ami nagyon erdekes szosszal keszült, kicsit csipett. en nyitott vagyok mindenre, de christian csak beleturt, es tolta is felre a tanyert, miutan agyban realizalta, hogy miröl is van szo. szerintem, ha az ember nem tudja, hogy mi van elötte, sokkal több mindent megkostolna. csak aztan utolag se derüljön ki az igazsag :)
- a desszert csokimousse volt es fagyi, csokiszosszal szemelyre monogramozott tanyerban :)

- a szakacs pedig igy kukucskalt, hogy minden rendben van-e nalunk:

- en meg voltam elegedve az összhatassal. ami hibádzott, azt megbeszeltük petivel, ami ellen pedig ö nem tud tenni, egyszerüen csak el kell fogadni, az az, hogy a magazin egy olyan hely, ahova a nem ehes ujgazdagok jarnak, hogy villogtassak a penztarcajukat. ez nem feltetlenül negativum, ha az ember egy evben egyszer ter be egy ilyen etterembe, mindössze le kell nyelni, hogy mar az elöetelek is inkabb 20, mint 10 euroba kerülnek.
etlapok ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése