2010. május 18., kedd

a férfi, ha beteg

"...nők és a férfiak eltérő módon fogják fel, illetve "kezelik" saját betegségüket. Köztudomású, hogy az erősebb nem képviselői gyakrabban és korábban panaszkodnak, ezért a terápia az ő esetükben előbb megkezdődhet. Problémát jelent az is, hogy a különböző gyógyszerkísérleteket is hím egerekkel végzik, továbbá, hogy azok klinikai kipróbálásakor is a legtöbb résztvevő férfi. Ezért nem megfelelőek az ismeretek arra vonatkozóan, hogy a nők számára milyen a megfelelő gyógyszeradagolás, mint ahogy arra vonatkozóan sem, hogy melyek azok az alapanyagok, amelyek különösen kedvezően hatnak az ő esetükben."
ferfi: zsibbad a jobb kezem kisujja.
nö: kersz valami bogyot?
ferfi: mit gondolsz? NEM!
nö: vitamint? az biztos nem art.
ferfi: NEM!
(ket nappal kesöbb, miutan mindent leejt, bena a konyhaban, es folyamatosan a kezet razza, mert "hangyas")
ferfi: meg mindig zsibbad, es mar a gyürüsujjam is.
nö: menj el orvoshoz, hatha valami idegbecsipödes, vagy mittudomen mi.
ferfi: mit gondolsz? NEM!
(ket nappal kesöbb)
ferfi: basszus, zsibbad a jobb labam is.
nö: huha, ez mar nem vicces. tenyleg menj el dokihoz. kerlek.
ferfi: mit gondolsz? NEM!
nö: nem lenne am vicces, ha valami komolyabb bajod lenne. a zsibbadassal nem kellene szorakozni. nincs kedvem se kerekes szeket tologatni a közeljövöben, se temetesre menni.
ferfi: a, nincs semmi gond, nem rohanok en minden aprosaggal dokihoz (atadja a kest, hogy en vagjam a petrezselymet, mert ö nem tudja).
nö: (nem szol semmit, csak elkesziti a vacsorat, es magaban gondolja) nagyon kemeny vagy, dragam, es veletlenül se hallgass ram.
(masnap)
ferfi: felhivtam a haveromat, aki orvos, es azt mondta, hogy lehet hogy nem kellene ezzel viccelni, es jobb lenne elmenni egy kivizsgalasra, hatha valami nem odavalo cucc nyomja a csigolyamat, es azert zsibbadok folyamat, szoval holnap reggel az lesz az elsö dolgom, hogy felkeresek egy neurologust.
nö (mosolyogva): jol van dragam, örülök, hogy igy döntöttel. (= (fortyogva) hogyazamennydörgösmennykö csapjon bele valamibe, hat nem ezt pofazom 5 napja!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?)
:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése