2009. május 5., kedd

a női táska

évek óta próbálkozom olyan méretű táska beszerzésével, amibe minden szükséges apróság belefér. lehetetlen, hogy elég nagyot vegyek, mert egy utazótáskát is bármikor telepakolok "kacatokkal". az aktuális favorit most épp ezeket tartalmazza (hozzá kell tenni, hogy jelenleg viszonylagos rend uralkodik benne, ami amúgy nem megszokott nálam...):
fényképezőgép, pénztárca, határidőnapló, labello, jegyzetfüzet, toll, telefon, öngyújtó, még kétféle ajakápoló (fő a csókos száj!), orrkenőcs (brrr, ez nem alapfelszereltség, csak épp beteg vagyok), rágó, party-túzbrásss (sosem lehet tudni, hol ér az éjszaka), piperetáska, szemüveg, iratok, hajgumi, deo, kézkrém, diákigazolvány, zsepis tasak. na és az mp3-lejátszó, de az általában inkább zsebben van, úgyhogy nem került a képre. az utóbbi egy hétben még orrcsepp és százas csomag pézsé is beszorult mindezek mellé. művészet... :D
ez pedig az a bizonyos, ami a fenti kacatokat elnyeli... :)

3 megjegyzés:

  1. de rendes csajszi vagy:) de azert a taskat hianyolom a keprol. ha gondolod felrakhatod a "tanyaba" uj rovatkent, mondjuk "Mit rejt a taskad ma cimmel?" viccces lenne;)

    VálaszTörlés
  2. és hol van a legkirályabb sárga napszecso meg a gyúreksz!?

    VálaszTörlés
  3. te csak ne névtelenkedj itt nekem, mert eljár a kezem! :D

    VálaszTörlés