2009. november 7., szombat

három kívánság

a tegnapi felsorolásból kimaradt egy fontos pont, amely ma nyert megerősítést:
ha szabad napod van, akkor sem vagy szabad. jobb esetben csak este 10-kor kell cumik után kutatnod a házban, mert elkeveredtek valahova (és persze rajtad keresik, pedig aznap a gyerek közelében sem voltál, nemhogy cumiéban), rosszabb esetben pedig SZOMBATON, amikor már előtte öt napig korán keltél, és végre aludhatnál, felkeltenek, mert apu egyedül van a két gyerekkel és segíteni kell. ha hazamegyek, nem érdekel, mennyi időt kell belefektetnem, de végigjárom cecét, és megkérdezem az összes kisgyerekes anyukát, hogy hány segítsége van a mindennapokban ahhoz, hogy étel kerüljön az asztalra, ne egye meg a házat a kosz és a gyerekek is rendben legyenek. aztán gyártok itt a házban egy faliújságot, és a minden bizonnyal tanulságos számadatot ki fogom plakátolni.
amúgy meg megkérdezték, hogy mit kérek karácsonyra. kérni? semmit. kreativitás, fantázia, egy kis nyomozgatás... ennyi kell ahhoz, hogy meglepetést tudj okozni a másiknak. ja, de ahhoz idő kell, bocs. akkor itt a lista. ha a sorrend nem ez lesz, nem sértődök meg.
(swarovski toll, hogy majd a csekkfüzetemet stílusosan töltögethessem; ugg logo fülmelegítő, mert ez a színes változat nagyon tetszik; piaget karóra, mert mindig a telefonom után kutatok, hogy megtudjam, mennyi az idő. amúgy meg mindegyik a maga nemében és egyesek szemében naggggggyon drága, tehát ez a lista minden bizonnyal örökre csak egy lista marad)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése