2009. november 29., vasárnap

a hétvégén majd felmegyünk a hegyekbe...

hol is kezdjem?
tegnap kettőre jött értem apám bátyja, tudjátok, a fekete bárány :)
egy haverjával, és az ő barátnőjével először kuchl-ba mentünk, ott készülődtünk az esti kiruccanásra. salzburgi éjszakát terveztünk, de aztán úgy döntöttünk, hogy golling közelebb van,
és éhesek is lettünk, úgyhogy a döllerer-ben (http://www.doellerer.eu/) vacsoráztunk.
petinek üzenem, hogy az étterem 18 pontos a gault millau rendszerben, mondjuk mi az enoteca részben fogyasztottunk, az "csak" 14 :) mindenesetre nagyon színvonalas hely, karamellizált káposztástésztát ettem salátával... meg kell mondjam, semmi gond nem volt vele :)
a buli helyszíne már nem volt annyira lehengerlő, de a társaság annál inkább, dartsozgattunk és annyit nevettünk, hogy már nem bírtam hasizommal.
ma délelőtt 10 után keltünk útra, már csak kettecskén. a program: körút a hegyekben. hideg volt és nagy hó. akartam sokat fotózni, de akkora köd volt, hogy nem volt értelme tökhomály képeket készíteni. marynek azért érdemes erre egy pillantást vetnie (ez már egy kicsit lejjebb volt, lofer-ben, ahol ebédeltünk), még ha most naggggyon utál is:
szóval gollingból indultunk, bischofshofen, a hochkönig hegyen át saalfeldenbe, st. ulrich am pillersee (annyira idilli, hogy elképzelni nem tudjátok, mint egy mesekönyvben...), aztán egy kis kukkantás tirolra, lofer (ebéd), kitérő németországba (bad reichenhall), és vissza salzburgba, körbe is értünk.
most meg "várom", hogy kezdődjön az új hét, és a munkás hétköznapok. jippp.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése