2010. január 31., vasárnap

hetvegi összefoglalo

a lanyos hetvege ilyenekkel telt:
pizzazas, ami közben a szexualis felvilagositas volt a tema. nagyon vicces volt, amikor christian probalta elmagyarazni a tizenket eves lanyoknak, mi is az az orgazmus. a lanya beközölte, hogyha ezt nem hagyja abba, akkor elmegy az etvagya. total edes volt. de legalabb annyi tisztazodott, hogy ilyen iranyban meg nem sok tapasztalattal rendelkeznek, ami megnyugtato volt, mert bar nagyon tinik es lazadnanak, meg feszegetnek a hatarokat, azert annyira csak nem kene sietni. jobb a gyerekkor, en visszamennek sokszor. persze ezt probald megmagyarazni egy kamasznak...
mozi, avatar 3D, ami nem nyügözött le, raadasul a felenel szünet is volt, hat ettöl en mindig sokkot kapok... de amugy egyszer nezhetö.

tarsasjatekozas, ahol aZapja lanya meg en maradtunk a vegere fej fej melletti küzdelemben, de kiegyeztünk egy döntetlenben vegül, nehogy tettlegessegig fajuljon a jatek. csak viccelek :) mondjuk amikor volt valasztasi lehetösege a hölgynek, hogy a többiek közül valakit, vagy netan engem üssön ki a jatekbol, nyilvanvaloan engem valasztott :)
plusz izgalom: a volt feleseg mellett van egy volt baratnö is, akitöl született egy kisfiu, a csaj majdnem megjelent itt egyik ejjel... hat, lehet meglepödött volna, hogy engem itt talal a regi közös otthonban. nem a kanapen... szerencsere nem jött, ugyhogy nem volt botrany.
amugy minden oke, nagyon jokat föztünk mindezek mellett, tehat kezdek nem betegesen sovanynak kinezni. most mindenki elhuzott, ugyhogy nyugiban sütök valamit lazulaskent. aztan jöhet az uj het...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése